image description

FAQ - Paulsaar

Har du en fråga?

Klicka på en fråga nedan för att genast få svaret.

Produkter

 • Miksi sähkötupakkani ei mene päälle?

  Kaikissa sähkötupakkatuotteissamme on lukitustoiminto. Tuotteet toimitetaan lukittuina, jotta ne eivät mene päälle esimerkiksi kuljetuksessa. Painamalla virtanäppäintä nopeasti 5 kertaa 2 sekunnin sisällä avaa lukituksen, ja samalla tapaa lukituksen saa takaisin päälle. Suosittelemme aina lukitsemaan laitteen kun et käytä sitä, välttääksesi ettei sähkötupakan nappi painaudu itsekseen esimerkiksi taskunpohjalla päälle.
 • Varför välja PaulSaar® elektroniska cigaretter?

  Vi kan föreslå en rad olika skäl till varför det lönar sig för dig att välja just PaulSaar® elektroniska cigaretter. Vill vill dock presentera de två viktigaste fördelarna med PaulSaar.

  Kvalitetsprodukter

  För oss är kvalitet inte ett tomt ord. Vi gör allt från planering, produktion och packning med bästa möjliga kvalitet som målsättning. Därför är vi en av de få producenter av elektroniska cigaretter som använder sig av förstklassigt hållbara, säkra och lättanvända litiumpolymerbatterier. Vi tillverkar vätskorna inom EU-området, där vi noggrant kan kontrollera varje del av produktionen och försäkra att våra produkter uppnår de krav som ställs för bästa kvalitet. Vi testar självklart inte våra produkter på djur. Vi testar dem själv!

  Utmärkt service

  Vi vet att även den bästa produkten kan inte nå till sin fulla potential om servicen inte fungerar som den ska. Vi på PaulSaar vill sticka ut med hjälp av vår utmärkta kundservice. Vi tar alltid hand om våra kunder på bästa möjliga sätt. Vårt team arbetar hårt för att ni som kund skall ha en så bra köpupplevelse som möjligt.

 • Är PaulSaar® elektroniska cigaretter säkra?

  Alla våra elektroniska cigaretter är säkra för användning och är CE-märkta.

 • Hur länge håller en elektronisk cigarett?

  Våra elektroniska cigaretters livslängd beror helt på vilken modell du valt samt hur mycket du använder den. Vi har designat våra produkter så att deras livslängd är så lång som möjligt samtidig som de behåller en hög ångproduktion.

  Då en elektronisk cigaretts ångproduktion minskar behöver du inte köpa ett nytt startpaket, det räcker att byta motståndet till förångaren. E-cigarettens motstånd borde bytas beroende på användning och modell med 1-4 veckors mellanrum.

 • Hur mycket nikotin innehåller PaulSaar®-vätskorna?

  Det bästa med PaulSaars vätskor är att du kan välja en nikotinhalt som passar just dig. Nikotinhalten i en vätska mäts genom att visa hur många milligram en milliliter innehåller. För varje smakalternativ går det att välja mellan 4, 6, 12 och 18 mg/ml. Dessutom erbjuder vi också ett nikotinfritt alternativ till varje smak.

  Du kan också utan problem blanda olika nikotinhalter med varandra för att få en nikotinhalt som passar just dig. Till exempel genom att använda hälften 12mg/ml och hälften 0mg/ml i förångaren kan du få en vätska med en nikotinhalt på 6mg/ml.

 • Hur länge räcker nikotinvätskorna?

  Hur länge nikotinvätskan räcker beror helt på användaren. För vissa kan en vätskeflaska räcka i en månad, för andra räcker den endast i tre dagar. Oberoende av nikotinvätskans mängd är det dock alltid billigare än traditionella cigaretter.

  Detta är vad vi tror att du högst kommer att använda om du dagligen rökt:

  • 5 cigaretter = 0,5ml per dag / 3,5ml per vecka / 15ml månad ~ 1,5x 10m-flaskor per månad
  • 10 cigaretter = 1ml per dag / 7ml per vecka / 30ml månad ~ 3x 10m-flaskor per månad
  • 15 cigaretter = 1,5ml per dag / 10,5ml per vecka / 45ml månad ~ 4,5x 10m-flaskor per månad
  • 20 cigaretter = 2ml per dag / 14ml per vecka / 60ml månad ~ 6x 10m-flaskor per månad
  • 25 cigaretter = 2,5ml per dag / 17,5ml per vecka / 75ml månad ~ 7,5x 10m-flaskor per månad
  • 30 cigaretter = 3ml per dag / 21ml per vecka / 90ml månad ~ 9xx 10m-flaskor per månad
  • 35 cigaretter = 3,5ml per dag / 24,5ml per vecka / 105ml månad ~ 10,5x 10m-flaskor per månad

   

 • Vad finns i startpaketet?

  I startpaketet finns nästan allting som du behöver för att börja röka elektroniska cigaretter. Dessutom behöver du en vätska, som du kan välja med önskad smak samt nikotinhalt.

  Startpaketet innehåller alltid minst följande delar:

  • Batteri
  • Förångare (motståndet hör till förångaren)
  • USB-laddare

   

Leverans

 • Hur kan min beställning alltid behandlas inom sex (6) timmar?

  Alla beställningar som görs via vår nätbutik tas i behandling inom sex timmar. Vi arbetar i tre skift sju dagar i veckan så att din beställning kan behandlas så fort som möjligt och så att vi också snabbt kan leverera produkten till dig.

 • Hur länge tar beställningen?

  Vi försöker alltid få produkten hem till dig så fort som möjligt. När vi mottar din beställning skickar vi en orderbekräftelse till din e-post. Då vi fått din betalning behandlar vi direkt din beställning. Produkten levereras i regel totalt 4 dagar efter beställningen.

 • Hur följer jag leveransen?

  Efter att du gjort din beställning får du en orderbekräftelse till din e-post där du kan se paketets försändelse-id. Försändelse-id:t fungerar så fort försändelsen har anlänt till den finländska posten.

 • Miksi postin seurantaan ei päivity tietoja tilauksestani?

  90% tilauksistamme lähetetään pienlähetyksinä. Jos tilauksessasi on esimerkiksi pieni aloituspakkaus tai 10ml nestepulloja niin ne saapuvat kotiisi muun postin mukana. Valitettavasti pienlähetyksiä ei voi seurata.

 • Epäilen tuotteeni olevan rikki, kuinka saan toimivan tilalle?

  Ota yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostitse support@paulsaar.com. Laita sähköpostiin tilaajan yhteystiedot, tilausnumero, mikä tuote on kyseessä ja mahdollisimman tarkka kuvaus viasta. Saatte asiakaspalvelusta lisäohjeet mahdollisen palautuksen tekemiseen.

 • Miksi sain vain osan tilauksestani?

  Joskus voi käydä niin, että varastosaldo ei ole pitänyt paikkaansa tilaushetkellä ja tilaamanne tuote on päässyt yllättäen loppumaan. Muu tilaus lähetetään normaalisti, mutta puuttumaan jäänyt tuote lähetetään jälkitoimituksena kun saamme täydennystä varastolle. Jos epäilet, että kohdallesi on sattunut näin niin voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Jälkitoimituksesta on maininta ensimmäisen toimituksen pakkauslistassa.

Hälsa

 • Är elektroniska cigaretter ett hälsosammare alternativ till traditionella cigaretter?

  Elektroniska cigaretter intehåller inga av de tusentals skadliga och cancerframkallande kemikalier som finns i traditionella cigaretter. Det finns dock inte tillräckligt med forskningsresultat, särskilt inte sådana som visar resultat för en längre period av användning, för att elektroniska cigaretter skulle kunna kallas ett hälsosammare alternativ eller för att det skulle kunna marknadsföras som en hälsoprodukt.

 • Kan man röka elektroniska cigaretter under graviditeten?

  Rökning av elektroniska cigaretter rekommenderas ej om du är gravid. Diskutera alltid med din läkare om du använder elektroniska cigaretter under graviditeten.

 • Vem borde inte använda elektroniska cigaretter?

  Elektroniska cigaretter är menat för dem som redan röker samt för över 18 åringar eller äldre. Vi rekommenderar inte produkten för barn, kvinnor som är gravida eller ammar, personer med hjärtproblem, högt blodtryck, diabetes, personer som lider av depression eller astma. Om du är allergisk eller känslig för nikotin eller om du har allmänna problem med luftvägarna, ber vi er kontakta er läkare förrän ni använder våra produkter. Att beställa våra produkter är möjligt endast för personer över 18-år.

Allmänt

 • Vad är egentligen en elektronisk cigarett?

  Elektroniska cigaretter är ett unikt sätt att behålla den behagliga känslan av att röka. Elektroniska cigaretter kan också visa sig vara ett bra sätt att sluta röka, men det finns ännu inte tillräckliga forskningsresultat för att bevisa detta.

  Den typiska elektroniska cigaretten är en apparat som består av tre centrala delar: ett batteri, en förångare, samt en vätskebehållare. Då du drar ett bloss ger batteriet ström till förångaren, som värmer upp vätskan i cigaretten. Vätskan går igenom förångaren. Ångan som bildas innehåller, till skillnad från traditionella cigaretter, ingen tjära, cyanid, kolmonoxid eller några av de tusentals skadliga ämnen som traditionella cigaretter innehåller.

 • Hur fungerar elektroniska cigaretter?

  Elektroniska cigaretter är väldigt simpla och alla produkter fungerar på samma sätt. Batteriet ger ström till förångaren som hettas upp och förångar vätskan i e-cigaretten. Den förångade vätskan är vad man röker.

 • Känns elektroniska cigaretter som vanliga cigaretter?

  Elektroniska cigaretter rekommenderas tack vare att de används på samma sätt som cigaretter och även känns som cigaretter. Elektroniska cigaretter erbjuder dock mycket mer. Du kan själv välja nikotinhalt och dessutom välja bland ett flertal smaker och hitta en som passar just dig. Efter endast några dagar av e-cigarettanvändning börjar vanliga cigaretter smaka illa, och förhoppningsvis funderar du inte längre på att återuppta rökning av traditionella cigaretter.

Användning

 • Vad behöver jag för att börja röka elektroniska cigaretter?

  Det räcker med att du väljer ett startpaket och en vätska du gillar. Vi rekommenderar dock att du skaffar några extra vätskor och motstånd till ångdonet, så att inte din användning av e-cigaretten slutar med att du har slut på varor. De flesta vill också ha ett till batteri som backup.

 • Kan man blanda vätskorna?

  Vi har designat vätskorna så att du får bästa smak och mest ånga då du använder vätskan som sådan. Det finns dock inget som hindrar dig från att blanda vätskorna.

 • Hur byter jag motståndet till en Mist S1-förångare?

  1. Skruva loss förångarens nedre del.
  2. Skruva loss det gamla motståndet.
  3. Skruva fast det nya motståndet.
  4. Skruva fast förångarens nedre del.

   

  Efter att du sett denna en minut långa video kan du byta motståndet på ett säkert sätt!

   

image description
Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu och få en 50kr rabattkupong!

VARNING: Denna produkt är avsedd för nuvarande rökare samt personer som har fyllt 18 år. Vi rekommenderar inte produkten för barn, för kvinnor som är gravida eller ammar, eller för personer med risk för hjärtsjukdomar, högt blodtryck, diabetes, lider av depression eller astma. Kontakta en läkare före du använder våra produkter om du har allergier, är känslig för nikotin eller om du har luftvägsproblem. Denna produkt säljs endast i rekreationssyfte, och den säljs inte som en produkt lämplig vid tobaksavvänjning eftersom den inte har testats för det. Nikotin är beroendeframkallande. Förvaras utom räckhåll för barn. Det är endast tillåtet att beställa våra produkter om du är över 18 år gammal. Om vi upptäcker en beställning från en person under 18 år förbehåller vi oss rätten att annullera och ta bort beställningen. PaulSaar har förbundit sig att följa sina beställningar och därmed förhindra personer under 18 år från att göra beställningar. Vid behov kontrollerar PaulSaar kundens identitet. Kunden är ansvarig för att uppge rätt information. Användaren av tjänsten försäkrar att han eller hon är en minst 18 år fylld person. PaulSaar Holdings SIA: utgår baserat på detta från att tjänstens användare är minst 18 år gammal.