image description

Om oss - sluta röka med högkvalitativa elcigaretter - Paulsaar

PaulSaar Holding SIA

PaulSaar – Förstklassiga elektroniska cigaretter

PaulSaar är ett företag av finländskt ursprung som specialiserar sig på högkvalitativa elcigaretter och olika artiklar för elrökning. Vi har i åratal erbjudit förstklassiga upplevelser kring elrökning och har nu avancerat till att vara marknadsledaren i Norra Europa. Trots detta jobbar vi ständigt för att utveckla våra produkter och ta fram nya innovativa lösningar inom branschen.

 

Hur började PaulSaar?

Paula Saariniva var en 59-årig mor till tre barn som år 2010 förlorade sin kamp mot lungcancer. Trots flera försök lyckades Paula inte ens på slutmetrarna komma loss från sin ödesdigra vana. Inget kunde lindra smärtan som Paulas frånfälle gav upphov till. Hennes familj beslutade att göra allt som stod i deras förmåga för att den tragiska förlusten skulle resultera i något positivt.

Redan samma år i oktober grundade de ett företag som började sälja elcigaretter. Paulas son Kim trodde fullt och fast att om hundratusentals människor i Paulas situation gavs möjligheten att övergå från cigaretter till bättre alternativ så skulle de få möjlighet att leva ett bättre liv och att deras familjer skulle besparas onödiga lidanden. Var och en som med hjälp av PaulSaars elcigaretter har slutat att röka är ett levande bevis på att vi är på rätt väg.

 

PaulSaar i dag

PaulSaars elcigaretter har vandrat en lång väg sedan 2010. I dag hör de till de mest populära elcigaretterna i såväl Finland, Sverige, Lettland och Estland. Hundratusentals kunder litar i dag på våra produkter och vi utvidgar vår verksamhet hela tiden.

 

HUVUDKONTOR

PaulSaar Holding SIA,
Kalku iela 2-605,
Riga, Latvija,
LV-1050

 

FÖRSÄLJNING I FÖLJANDE LÄNDER

•Finland
•Sverige
•Lettland
•Estland
•Ukraina
•Polen

 

VI ERBJUDER

•Startpaket för elrökning
•Nikotinvätskor
•Patroner
•Batterier
•Ångdon
•Tillbehör (laddare, förvaringsetuier)

image description
Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu och få en 50kr rabattkupong!

VARNING: Denna produkt är avsedd för nuvarande rökare samt personer som har fyllt 18 år. Vi rekommenderar inte produkten för barn, för kvinnor som är gravida eller ammar, eller för personer med risk för hjärtsjukdomar, högt blodtryck, diabetes, lider av depression eller astma. Kontakta en läkare före du använder våra produkter om du har allergier, är känslig för nikotin eller om du har luftvägsproblem. Denna produkt säljs endast i rekreationssyfte, och den säljs inte som en produkt lämplig vid tobaksavvänjning eftersom den inte har testats för det. Nikotin är beroendeframkallande. Förvaras utom räckhåll för barn. Det är endast tillåtet att beställa våra produkter om du är över 18 år gammal. Om vi upptäcker en beställning från en person under 18 år förbehåller vi oss rätten att annullera och ta bort beställningen. PaulSaar har förbundit sig att följa sina beställningar och därmed förhindra personer under 18 år från att göra beställningar. Vid behov kontrollerar PaulSaar kundens identitet. Kunden är ansvarig för att uppge rätt information. Användaren av tjänsten försäkrar att han eller hon är en minst 18 år fylld person. PaulSaar Holdings SIA: utgår baserat på detta från att tjänstens användare är minst 18 år gammal.