image description

PaulSaar Kundservice - Paulsaar

PaulSaar Kundtjänst

Vi vill erbjuda våra kunder bättre service än någon annan nätbutik. Köpupplevelsen ska vara så angenäm som möjligt, utan några irritationsmoment. Vi hjälper gärna vid vilket som helst problem; guidning genom köpprocessen, tips om användning av produkterna och vi hjälper även nybörjare förstå hur elcigaretter används. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig.

 

Du hittar även på våra sidor en FAQ där ofta ställda frågor finns besvarade. Vi lägger konstant till frågor och svar på våra webbsidor, så att du så snabbt och smärtfritt som möjligt kan få hjälp.

 

Du kan kontakta oss på många sätt

Har du inte tid att skriva ett e-postmeddelande och vänta på ett svar? Eller kanske du inte hinner ringa? Du kan kontakta oss på det sättet du anser smidigast. Vår kundtjänst är öppen från Måndag till Fredag klockan 8-16.

 

LiveChat

Öppna via knappen nere till höger på sidan. Öppen Må-Fre klockan 8-16.

 

E-post

support[a]paulsaar.se

 

Facebook

Du kan även kontakta oss via våra FACEBOOK -sidor.

 

Kontaktblankett

* Obligatoriska fält

image description
Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu och få en 50kr rabattkupong!

VARNING: Denna produkt är avsedd för nuvarande rökare samt personer som har fyllt 18 år. Vi rekommenderar inte produkten för barn, för kvinnor som är gravida eller ammar, eller för personer med risk för hjärtsjukdomar, högt blodtryck, diabetes, lider av depression eller astma. Kontakta en läkare före du använder våra produkter om du har allergier, är känslig för nikotin eller om du har luftvägsproblem. Denna produkt säljs endast i rekreationssyfte, och den säljs inte som en produkt lämplig vid tobaksavvänjning eftersom den inte har testats för det. Nikotin är beroendeframkallande. Förvaras utom räckhåll för barn. Det är endast tillåtet att beställa våra produkter om du är över 18 år gammal. Om vi upptäcker en beställning från en person under 18 år förbehåller vi oss rätten att annullera och ta bort beställningen. PaulSaar har förbundit sig att följa sina beställningar och därmed förhindra personer under 18 år från att göra beställningar. Vid behov kontrollerar PaulSaar kundens identitet. Kunden är ansvarig för att uppge rätt information. Användaren av tjänsten försäkrar att han eller hon är en minst 18 år fylld person. PaulSaar Holdings SIA: utgår baserat på detta från att tjänstens användare är minst 18 år gammal.