image description

Startförpackningar

Fallande ordning

11 artiklar

Fallande ordning

11 artiklar

E-cigarett startpaket

Här hittar du våra olika startpaket, perfekt för dig som vill gå över till elrökning utan större besvär. Startpaketen innehåller allt du behöver för att övergå från traditionella till elektroniska cigaretter. Beställ online eller kontakta oss för mer information.

Ett startpaket som passar dig

I vårt sortiment kan du hitta en mängd olika startpaket för e-cigaretter. Förpackningarna innehåller allt du behöver för att övergå till elektroniska cigaretter, det vill säga ångdon, batteri, adapter och vätska. Funktion, storlek och utförande varierar från startpaket till startpaket, vilket gör det enkelt att hitta ett alternativ som passar perfekt för just dig.

XS är PaulSaars minsta elcigarett, som trots den minimala storleken producerar ånga mycket väl. S1 är en slittålig modell som passar perfekt för både nybörjare och erfarna ångrökare. S2 är ett startpaket som uppfyller kraven för även de mest erfarna ångrökarna. F1-paketet innehåller en elcigg där du själv justerar en lämplig mängd ånga och K1-paketet innehåller en elcigarett med bra motstånd, stor vätskebehållare och justerbar spänning. Ta dig tid att jämföra våra olika startpaket och hitta den e-cigarett som bäst motsvarar dina behov och önskemål. Du beställer enkelt och bekvämt online. Vill du ha hjälp att hitta rätt eller har du frågor? Kontakta oss via telefon 08-55 92 12 31 eller e-post support@paulsaar.se för mer information.

image description
Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu och få en 50kr rabattkupong!

VARNING: Denna produkt är avsedd för nuvarande rökare samt personer som har fyllt 18 år. Vi rekommenderar inte produkten för barn, för kvinnor som är gravida eller ammar, eller för personer med risk för hjärtsjukdomar, högt blodtryck, diabetes, lider av depression eller astma. Kontakta en läkare före du använder våra produkter om du har allergier, är känslig för nikotin eller om du har luftvägsproblem. Denna produkt säljs endast i rekreationssyfte, och den säljs inte som en produkt lämplig vid tobaksavvänjning eftersom den inte har testats för det. Nikotin är beroendeframkallande. Förvaras utom räckhåll för barn. Det är endast tillåtet att beställa våra produkter om du är över 18 år gammal. Om vi upptäcker en beställning från en person under 18 år förbehåller vi oss rätten att annullera och ta bort beställningen. PaulSaar har förbundit sig att följa sina beställningar och därmed förhindra personer under 18 år från att göra beställningar. Vid behov kontrollerar PaulSaar kundens identitet. Kunden är ansvarig för att uppge rätt information. Användaren av tjänsten försäkrar att han eller hon är en minst 18 år fylld person. PaulSaar Holdings SIA: utgår baserat på detta från att tjänstens användare är minst 18 år gammal.