image description

Tillbehör

Fallande ordning

13 artiklar

Fallande ordning

13 artiklar

Tillbehör till e-cigaretter

Här hittar du en mängd olika tillbehör som kan vara användbara till din e-cigg. Samtliga produkter är av mycket hög kvalitet, vilket är viktigt för både oss och dig som kund. Vi har bland annat ångdon och motstånd till de olika el-cigaretterna i vårt sortiment. Beställ enkelt och bekvämt online eller kontakta oss vid eventuella frågor.

Förångare, batterier och motstånd

Det finns delar på en el-cigarett som behöver bytas ut med jämna mellanrum. Förångare, batterier och motstånd är extra tillbehör som kan vara bra att ha hemma. Du hittar tillbehör till alla elcigaretter i vårt sortiment och samtliga delar är enkla att byta ut. Vi kan bland annat rekommendera vårt Superbatteri, ett intelligent och avancerat batteri som säkerställer jämn ångproduktion och förhindrar kortslutningar.

I vårt utbud hittar du även väggadapter och biladapter till din e-cigg. Perfekt för dig som vill ha tillgång till fler laddare eller vill ladda den elektroniska cigaretten i bilen. Du beställer enkelt och bekvämt det tillbehör du behöver online. Ta gärna kontakt med oss via telefon 08-55 92 12 31 eller e-post support@paulsaar.se om du har några frågor.

image description
Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu och få en 50kr rabattkupong!

VARNING: Denna produkt är avsedd för nuvarande rökare samt personer som har fyllt 18 år. Vi rekommenderar inte produkten för barn, för kvinnor som är gravida eller ammar, eller för personer med risk för hjärtsjukdomar, högt blodtryck, diabetes, lider av depression eller astma. Kontakta en läkare före du använder våra produkter om du har allergier, är känslig för nikotin eller om du har luftvägsproblem. Denna produkt säljs endast i rekreationssyfte, och den säljs inte som en produkt lämplig vid tobaksavvänjning eftersom den inte har testats för det. Nikotin är beroendeframkallande. Förvaras utom räckhåll för barn. Det är endast tillåtet att beställa våra produkter om du är över 18 år gammal. Om vi upptäcker en beställning från en person under 18 år förbehåller vi oss rätten att annullera och ta bort beställningen. PaulSaar har förbundit sig att följa sina beställningar och därmed förhindra personer under 18 år från att göra beställningar. Vid behov kontrollerar PaulSaar kundens identitet. Kunden är ansvarig för att uppge rätt information. Användaren av tjänsten försäkrar att han eller hon är en minst 18 år fylld person. PaulSaar Holdings SIA: utgår baserat på detta från att tjänstens användare är minst 18 år gammal.