image description

Vätskor

Fallande ordning

1-36 of 62

Sida:
  1. 1
  2. 2

Fallande ordning

1-36 of 62

Sida:
  1. 1
  2. 2

Vätska till e-cigarett

Här kan du hitta ett stort sortiment av olika smaker till din elcigg. Vi erbjuder marknadens bästa e-juice till ett bra pris och du hittar garanterat en smak som motsvarar dina önskemål hos oss. Beställ enkelt och bekvämt online eller kontakta oss om du har några frågor.

E-juice i olika smaker

Precis som med vanliga cigaretter har vi olika önskemål vad gäller smak. PaulSaar kan erbjuda en mängd olika smaker, vilket gör det enkelt att hitta en god e-juice som lever upp till dina förväntningar. Vätskorna finns med olika nikotinhalter, allt från 0 mg/ml till 18 mg/ml. Vi tillverkar alla våra e-cigarettvätskor inom EU och de råämnen som används har TÜV SÜD-certifikat, vilket garanterar hög renhet och kvalitet.

Vårt sortiment av e-juice är stort, välj bland exempelvis Menthol, Mynta, Röd Tobak, Ljus Tobak, Cigarill, Äpple och Jordgubbe. Vätskorna är billiga, vilket betyder att du kan våga prova en ny och spännande smak. Oavsett vilken arom du väljer kan vi garantera en tät och välsmakande ånga. Du beställer enkelt och bekvämt vätska till din e-cigg online hos oss. Ta gärna kontakt med oss via telefon 08-55 92 12 31 eller e-post support@paulsaar.se om du har några frågor.

image description
Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu och få en 50kr rabattkupong!

VARNING: Denna produkt är avsedd för nuvarande rökare samt personer som har fyllt 18 år. Vi rekommenderar inte produkten för barn, för kvinnor som är gravida eller ammar, eller för personer med risk för hjärtsjukdomar, högt blodtryck, diabetes, lider av depression eller astma. Kontakta en läkare före du använder våra produkter om du har allergier, är känslig för nikotin eller om du har luftvägsproblem. Denna produkt säljs endast i rekreationssyfte, och den säljs inte som en produkt lämplig vid tobaksavvänjning eftersom den inte har testats för det. Nikotin är beroendeframkallande. Förvaras utom räckhåll för barn. Det är endast tillåtet att beställa våra produkter om du är över 18 år gammal. Om vi upptäcker en beställning från en person under 18 år förbehåller vi oss rätten att annullera och ta bort beställningen. PaulSaar har förbundit sig att följa sina beställningar och därmed förhindra personer under 18 år från att göra beställningar. Vid behov kontrollerar PaulSaar kundens identitet. Kunden är ansvarig för att uppge rätt information. Användaren av tjänsten försäkrar att han eller hon är en minst 18 år fylld person. PaulSaar Holdings SIA: utgår baserat på detta från att tjänstens användare är minst 18 år gammal.