image description

Villkor - Paulsaar

Webbutiken PaulSaar fungerar ansvarsfullt och följer Europeiska unionens gällande lagstiftning om konsumentskyddet..

 

BESTÄLLNING


I webbutiken PaulSaar kan du beställa elcigaretter till din hemadress i Sverige. Artikelns tillgänglighet och en beräknad leveranstid anges i samband med beställningen. Genom att du godkänner leveransvillkoren får PaulSaar skicka sådan e-post respektive textmeddelanden till dig som har anknytning till beställningen. Vi strävar alltid efter att utan dröjsmål leverera varorna som du beställt direkt till din hemadress. För större beställningar lämnar Posten en avi om avhämtning i din postlåda med vilken du sedan kan hämta försändelsen hos närmaste postanstalt eller postombud.

 

LEVERANS OCH LEVERANSKOSTNADER

När vi har tagit emot din beställning får du en bekräftelse till e-postadressen som du har angett. Din beställning tas genast upp för expediering (inom 24 timmar) efter att vi har fått betalningen. Posten levererar i regel paketet till destinationen inom två till tre vardagar. Posten lämnar en avi om avhämtning med vilken försändelsen sedan kan avhämtas hos närmaste postanstalt eller postombud. På alla beställningar under 50 euro läggs ett fast tillägg på fem (5) euro för leveranskostnaderna. Det debiteras inga leveranskostnader på köp över 50 euro.

 
BETALNING

I webbutiken PaulSaar kan du betala med engångskredit, betalkort eller nätbetalning, eller mot en faktura.


PRODUKTER

Innehållet i produkterna som levereras motsvarar det som anges i webbutiken. Vi förbehåller oss rätten att ändra namn på produkterna och utseendet på förpackningarna. Förpackningarna och artiklarnas namn kan skilja sig får dem på bilderna i webbutiken.

 

GARANTIVILLKOR

Vi beviljar ångdon en (1) månads garanti, och alla andra produkter sex (6) månaders garanti, respektive räknat från inköpsdagen. Garantin gäller för fel i produkternas råmaterial och tillverkning. Garantin gäller inte för naturligt slitage på grund av normal användning eller för skador till följd av felaktig användning. Ångdonet har en normal livslängd på en (1) till sex (6) månader.

 

RETURÄTT

Alla produkter har 30 dagar returrätt från det att beställningen togs emot. En produkt som returneras ska vara oanvänd, i återförsäljningsdugligt skick och i den ursprungliga produktförpackningen. Utbytes- och returrätten gäller inte för påfyllningsvätskor och patroner. Vi rekommenderar att man använder paket som leveransform för returen därför att det finns ingen uppföljning av brevförsändelser.En ifylld blankett för Retur och utbyte. ska bifogas till returförsändelsen. Kunder är vid behov skyldig att bevisa att en returförsändelse har expedierats.

Även produkter som har köpts i en butik kan returneras. Till returen ska då bifogas inköpskvittot samt fullständiga kontaktuppgifter. Kunden är skyldig att förvara nödvändiga kopior av returdokumenten, emedan kunden är skyldig att bevisa att returförsändelsen har expedierats.

 

Produkterna som returneras ska på egen bekostnad skickas till adressen:

PaulSaar Holding SIA,
Ieriku iela 67a,
Rīga, Latvija,
LV-1084

 

KUNDINFORMATION

Webbutiken PaulSaar skickar meddelanden till sina kunder gällande marknadsföring och kundservice. Man kan om man så vill sluta att ta emot meddelanden. I slutet av varje meddelande gällande marknadsföring finns en länk via vilken man kan be att sändningen av meddelanden avslutas.

 

ÄNDRINGAR TILL VILLKOREN

PaulSaar förbehåller sig rätten att när som helst ändra avtalsvillkoren. Gällande avtalsvillkor finns alltid på denna webbplats

image description
Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu och få en 50kr rabattkupong!

VARNING: Denna produkt är avsedd för nuvarande rökare samt personer som har fyllt 18 år. Vi rekommenderar inte produkten för barn, för kvinnor som är gravida eller ammar, eller för personer med risk för hjärtsjukdomar, högt blodtryck, diabetes, lider av depression eller astma. Kontakta en läkare före du använder våra produkter om du har allergier, är känslig för nikotin eller om du har luftvägsproblem. Denna produkt säljs endast i rekreationssyfte, och den säljs inte som en produkt lämplig vid tobaksavvänjning eftersom den inte har testats för det. Nikotin är beroendeframkallande. Förvaras utom räckhåll för barn. Det är endast tillåtet att beställa våra produkter om du är över 18 år gammal. Om vi upptäcker en beställning från en person under 18 år förbehåller vi oss rätten att annullera och ta bort beställningen. PaulSaar har förbundit sig att följa sina beställningar och därmed förhindra personer under 18 år från att göra beställningar. Vid behov kontrollerar PaulSaar kundens identitet. Kunden är ansvarig för att uppge rätt information. Användaren av tjänsten försäkrar att han eller hon är en minst 18 år fylld person. PaulSaar Holdings SIA: utgår baserat på detta från att tjänstens användare är minst 18 år gammal.