image description

PaulSaar VIP - Paulsaar

PaulSaar VIP

Det unika PaulSaar VIP stamkundsprogrammet. Samla ihop poäng; de är värdefulla på vår webbutik. Du kan betala en del eller till och med hela ditt köp med VIP-poäng

 

SÅ HÄR DRAR DU NYTTA AV PAULSAAR VIP

Då du hör till VIP stamkundsprogrammet samlar du automatiskt poäng. Varje poäng du samlat ihop är värt pengar. Då du använder vår webbutik kan du betala dina köp med de poäng du smlat ihop.

1 poäng = 0,05€

 

FÖRUTOM POÄNG ERBJUDER VI OCKSÅ EN RAD ANDRA FÖRMÅNER

  • Du kan bekanta dig med nya produkter före alla andra
  • En del av våra nya produkter säljst först endast till VIP-kunder
  • En chans att delta i produkttester
  • Månatliga specialerbjudanden endast för VIP-kunder
  • Och mycket mer..

 

HUR BLIR MAN EN VIP-KUND?

Det är enkelt att gå med i PaulSaars VIP-program genom att registrera sig som en kund här, du kan också registrera dig i samband med ditt köp. Om du sedan tidigare har ett konto på vår webbutik har du automatiskt förtjänat VIÅ-förmånerna.

 

SOM EN MEDLEM AV PAULSAARS VIP-PROGRAM KAN DU SAMLA IHOP POÄNG PÅ MÅNGA SÄTT

  • Registrering som VIP-kund= 5 poäng
  • Köp för 1 euro = 1 poäng
  • Recension av produkt (min. 20 ord, max. 1 recension/dag) = 5 poäng
  • Videorecension(max. 1 video/dag) = 50 poäng
  • Taggning av en produkt(max. 1 st/dag;) = 2 poäng
image description
Prenumerera på vårt nyhetsbrev nu och få en 50kr rabattkupong!

VARNING: Denna produkt är avsedd för nuvarande rökare samt personer som har fyllt 18 år. Vi rekommenderar inte produkten för barn, för kvinnor som är gravida eller ammar, eller för personer med risk för hjärtsjukdomar, högt blodtryck, diabetes, lider av depression eller astma. Kontakta en läkare före du använder våra produkter om du har allergier, är känslig för nikotin eller om du har luftvägsproblem. Denna produkt säljs endast i rekreationssyfte, och den säljs inte som en produkt lämplig vid tobaksavvänjning eftersom den inte har testats för det. Nikotin är beroendeframkallande. Förvaras utom räckhåll för barn. Det är endast tillåtet att beställa våra produkter om du är över 18 år gammal. Om vi upptäcker en beställning från en person under 18 år förbehåller vi oss rätten att annullera och ta bort beställningen. PaulSaar har förbundit sig att följa sina beställningar och därmed förhindra personer under 18 år från att göra beställningar. Vid behov kontrollerar PaulSaar kundens identitet. Kunden är ansvarig för att uppge rätt information. Användaren av tjänsten försäkrar att han eller hon är en minst 18 år fylld person. PaulSaar Holdings SIA: utgår baserat på detta från att tjänstens användare är minst 18 år gammal.